Impregneren

Uw huis beschermen

Heeft u veel last van schimmel op de gevel? Last van vochtproblemen in huis? Als u dit wilt voorkomen, dan zal u uw huis moeten impregneren. Via impregneren beschermt u uw huis tegen ongewenst vocht. Het vormt als het ware een beschermlaag voor uw gevel en huis. Ideaal om vocht tegen te houden en problemen te voorkomen.

Uw gevels impregneren biedt de oplossing voor uw vochtproblemen. Deze ingreep kan problemen in de toekomst voorkomen en is daardoor enorm krachtig. De lage kosten die u nu heeft aan de impregnatie, voorkomen hoge kosten voor het renoveren van uw huis. Gevels en muren impregneren is daarom een echte aanrader voor iedere woning of bedrijfspand. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u graag van hét advies over impregneren dat u nodig heeft.

muren impregneren

Gevels en muren impregneren

Overweegt u om uw muren en gevels te impregneren? Eigenlijk al overtuigd, maar weet u niet waar u moet beginnen? Logisch: het impregneren is een vak apart en dient uitgevoerd te worden door een professional. Zo voorkomt u fouten en weet u zeker dat u goed zit. Niets is vervelender dan in de loop van de tijd erachter komen dat de werkzaamheden niet goed zijn uitgevoerd. De kosten die dan boven water komen, zijn enorm.

Wij helpen u daarom graag met het impregneren van uw huis. We voeren de dienst op de juiste manier uit, zodat uw huis goed beschermd is tegen vocht. Naast de voordelen op het gebied van vocht blijft uw buitenmuur ook langer netjes. Het beschermde laagje zorgt ervoor dat het vocht afgestoten wordt. Vocht, zeker in combinatie met vorst, zorgt voor enorme problemen. Via impregneren voorkom je dit.

Hoe werkt impregneren

Uw gevel of muur impregneren is een complex, maar zeer belonend werk. Het vereist een aantal cruciale stappen, waardoor uw buitengevel straks op de juiste manier beschermd is tegen vocht. Hieronder doorlopen we de drie stappen die we uitvoeren om uw gevel volledig te beschermen.

  1. Inspecteren van uw muur. Het is belangrijk om zeker te weten dat uw muur geschikt is. Niet ieder middel is geschikt voor elke muur. Het kan zijn dat er al een laagje op uw muur zit of dat uw muur op een bepaalde manier is aangetast. Daarom inspecteren we uw muur eerst goed, zodat we zeker weten dat we uw gevel of muur van kwaliteit kunnen garanderen. Vaak is het geen probleem en kan iedere muur behandeld worden.
  2. Muur gereed maken voor het impregneren. Het kan zijn dat uw muur beschadigingen heeft. Het is dan verstandig dit eerst te herstellen. Het is zonde dit niet te doen. Later is het namelijk zo dat de beschermende laag wordt aangetast. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaar dat we de muur eerst volledig herstellen en klaar maken voor het impregneren.
  3. Waterdicht maken van uw muur. Na de voorbereiding gaan we uw muur impregneren. Uw muur is vervolgens beschermd tegen vocht.

Wilt u de bovenstaande stappen doorlopen met uw muur? Vraag dan een offerte aan.

impregneren

Uw muur waterdicht maken

Na het lezen van de bovenstaande tekst bent u waarschijnlijk overtuigd van het impregneren van uw gevel. Neem daarom contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met het beschermen tegen vocht. Zo voorkomt u vochtproblemen en bent u verzekerd van een beschermd huis. Neem contact met ons op via de contactpagina of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze