Stucen

Diensten

Stucwerk

Heeft u net een nieuw huis gekocht en is er nog niets aan stucen gedaan? Zijn uw muren beschadigd en kan er wel weer eens een nieuw laagje overheen? Een goed verzorgd uiterlijk van uw plafond en muren is belangrijker dan u misschien denkt. Als deze er verwaarloosd uit zien, zal dit effect hebben op het interieur van uw woning. U wilt natuurlijk niet dat uw muren de rest van uw strakke interieur doen verwaarlozen. Als er scheuren in uw muren of plafond verschijnen of deze ongelijk zijn, ziet dit er niet fraai uit. Zeker bij nieuwe woningen is het stucwerk vaak niet meer zoals het hoort te zijn en is er al jaren niet naar de muren omgekeken. Om uw woning weer een strak uiterlijk te geven en uw muren weer te voorzien van een gladde en mooie laag, is het belangrijk om deze eens in de zoveel tijd opnieuw te stucadoren

Stucwerk

Strakke muren door stucen

Stucen is het bepleisteren van de muren met gips. Dit zal ervoor zorgen dat de muren weer egaal afgewerkt worden. Stucwerk geeft woningen weer een echte opknapbeurt. Er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan. Dit hangt volledig af van het soort stucwerk dat u kiest. Dit is bijvoorbeeld spachtelputz, behangklaar, schilderklaar of bijvoorbeeld het plafond. U kunt er voor kiezen om het stucwerk als onderlaag te gebruiken om vervolgens te schilderen of te behangen, maar het kan ook direct afgewerkt worden. In dit geval zal de muur al in de juiste kleur gemaakt worden, waardoor u er zelf niets meer aan hoeft te doen. Het hangt volledig af van uw wensen en voorkeuren, voor welke optie u kiest. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar uw interieur, wat sluit goed aan bij uw stijl en wat niet? Daarnaast is er ook een verschil in kosten. Neem dit goed mee in uw overweging. 

Stucwerk door een professional

Stukadoren is geen werkje dat u eenvoudig zelf uitvoert. Het vereist veel kennis van het vak en ervaring met de verschillende technieken. Naast het stucen zelf is ook de voorbereiding een vak apart. Een professioneel stucadoor weet precies hoe zij te werk moeten gaan. Honkoop Bouwservice is al vele jaar actief in het vak. Onze vakmannen zijn echte deskundigen en weten exact hoe zij uw muren perfect moeten egaliseren. Daarnaast hebben wij al het materiaal in huis dat hierbij nodig is en waardoor wij een optimaal eindresultaat zullen creëren. Daarnaast moet het stucwerk op een redelijk hoog tempo plaatsvinden. Doordat er sprake is van een redelijk snelle droogtijd, kunt u niet op uw gemak aan het werk aan. Het vergt deskundigheid en ervaring, die wij ruimschoots in huis hebben. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en adviseren u dan ook graag over de beste keuze voor uw woning. 

Stukadoor

Behoefte aan egale muren?

Zijn uw muren of plafond wel toe aan een opknapbeurt en heeft u hier ene professional bij nodig? Wij komen graag bij u langs om uw muren te inspecteren. Dit kan gaan om iedere ruimte in uw woning: de muren in uw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Het hangt volledig af van uw behoeften. Na de inspectie zullen wij u een vrijblijvend advies geven. We zullen bijvoorbeeld kijken naar het soort stucwerk dat nodig is en wat u van ons kunt verwachten. Een transparante samenwerking is onze prioriteit. Zo zal u dus altijd weten waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw muren? Vraag dan een offerte aan. Wij geven u graag een verwacht kostenplaatje, zodat u niet tijdens het proces voor verrassingen komt te staan. De kosten worden berekend per vierkante meter en de totaalprijs zal dus afhangen van de grootte van het project.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze