Elektrawerk

Vakkundige elektricien voor al uw elektroproblemen?

Op zoek naar een ervaren elektricien in Waddinxveen en omgeving? Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van elektrawerk? Een specialist die u kan voorzien van advies op maat en dit advies vervolgens voor u uit kan gaan voeren? We ontzorgen u volledig en leveren altijd maatwerk.

Elektricien Gouda

Volledige service

Onze elektriciens leveren een volledige service. Dit kan zijn het plaatsen van een nieuwe meterkast, maar ook bijvoorbeeld het aansluiten van inbouwspotjes. Dit doen we in Waddinxveen, maar ook door de rest van Nederland. Omdat ons personeel vakbekwaam is bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij hebben verstand van elektriciteit maar ook andere technische installaties zoals loodgieterswerk. En mocht er dan toch iets niet volledig in orde zijn, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Elektrawerk

Vakbekwame dienstverlening

Omdat wij al jarenlang actief zijn in deze wereld beschikken we over enorm veel ervaring. Alles wat wij de afgelopen jaren geleerd hebben passen wij dagelijks toe. Hierdoor mogen wij ons specialist noemen in allerlei soorten elektrawerk. Deze diensten bieden wij aan in Waddinxveen, maar ook in de rest van Nederland. Neem dus daarom altijd vrijblijvend contact met ons op.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze