Houten Kozijnen Plaatsen

Wanneer vervangen?

Nieuwe houten kozijnen plaatsen is van belang als uw oude kozijnen aan vervanging toe zijn. Maar wanneer zijn uw kozijnen nu precies aan vervanging toe? In de meeste gevallen wordt aangeraden om deze te vervangen als er ernstige houtrot is opgetreden of als uw woning bijvoorbeeld nog niet voorzien is van dubbelglas. Houtrot herkent u aan het feit dat het hout steeds donkerder en zachter wordt. In het hout kunnen scheuren en barsten ontstaan, waardoor de kwaliteit er steeds minder uit komt te zien. Houtrot behandelen is niet altijd meer mogelijk. Als het kozijn al in zo’n gevorderd stadium is, kan er niets meer gerepareerd worden en is het nodig om nieuwe houten kozijnen aan te schaffen. Daarnaast is het voor de warmte en isolatie belangrijk dat er goede kozijnen aanwezig zijn. Dit geld ook voor het dubbelglas. Zeker bij woningen met enkel glas met slechte kozijnen raden wij aan om deze te laten vervangen. 

Houten kozijnen

Waarom houten kozijnen plaatsen?

Houten kozijnen plaatsen geven uw woning een natuurlijke uitstraling. Het is niet alleen noodzaak dat een woning over kozijnen beschikt, het zorgt ook voor een mooi gezicht. Naast dat het hout er mooi uitziet, brengt het ook nog eens verschillende voordelen met zich mee. Hout is een product dat voor een lange tijd meegaat. Zeker omdat men maar één keer in de zoveel tijd hun kozijnen laten vervangen, is het van belang dat er een lange levensduur aan verbonden is. Met hout bent u hiervan gegarandeerd. Zeker in Nederland is er nog wel eens sprake van slechte weersomstandigheden. Echter ook tegen dit weer zijn de kozijnen bestendig. De kozijnen zijn gemakkelijk te bewerken. Hierdoor is het dus goed mogelijk om deze in de kleur te verven die u maar wenst. Op deze manier sluiten de kozijnen dus nog meer aan bij uw voorkeuren. Een laatste voordeel is dat het hout voor meer isolatie zorgt dan kunststof of aluminium. Hierdoor blijft de warmte dus goed in uw woning hangen. 

Honkoop Bouwservice voor uw kozijnen

Het plaatsen van houten kozijnen is geen werk om zelf aan te pakken. Het is een klus waarbij deskundigheid is vereist, en waarbij het belangrijk is dat er met voldoende kennis wordt gewerkt. Doordat wij al jarenlang actief zijn in dit vakgebied, mogen wij onszelf ervaringsdeskundige noemen in houten kozijnen plaatsen. Bij ons bent u dus gegarandeerd van een goede kwaliteit kozijnen die weer voor vele jaren mee zullen gaan. Omdat de investering redelijk groot is, is het ook belangrijk dat dit in één keer goed gebeurd. Zeker voor de isolatie is het belangrijk dat de aanleg met voldoende expertise plaatsvindt. Doordat de kozijnen voor een gedeelte van de isolatie zorgen, is het belangrijk dat deze perfect zijn geplaatst, om verlies van warmte te voorkomen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag beschikbaar voor onze service. Mochten er problemen zijn of zaken waar u niet content mee bent, komen onze vakmannen graag naar u toe voor eventueel onderhoud.

Houten kozijnen plaatsen

Nieuwe houten kozijnen?

Heeft u last van ernstige houtrot en is dit al in een gevorderd stadium? Dan is het helaas niet altijd meer mogelijk om deze schade te repareren. In het vervelendste geval moet u nieuwe houten kozijnen plaatsen. Maakt u zich echter geen zorgen. Onze specialisten hebben alles in huis om uw kozijnen zo snel mogelijk in goede staat te brengen. We komen graag bij u langs om de schade te inspecteren en zullen u adviseren over de stappen die u het best kunt nemen. Zo zullen we eerst bekijken of het houtrot nog te behandelen is, en anders nieuwe kozijnen voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar uw verwachte kostenplaatje zodat u weet wat u ongeveer kunt verwachten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag een plan van aanpak voor u, die u in overweging kunt nemen. Samen brengen we uw kozijnen weer in een gezond stadium.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze