Renoveren

Diensten

Zijn er onderdelen in uw woning of bedrijfspand die u wilt renoveren of die verouderd zijn? Als uw badkamer of toilet zwaar verouderd is, is het van belang om deze te vervangen of op te knappen. Als er niet snel gehandeld wordt, kan er door de veroudering slijtage ontstaan. Deze slijtage kan op den duur lekkages veroorzaken, waardoor u nog verder van huis bent. De renovatie kan zelfs al zodanig zijn uitgesteld, waardoor er zelfs al lekkages zijn ontstaan en er schade is te zien aan uw meubilair of tegelwerk. Actie voor renovatie is dus vereist. Ook kan er bijvoorbeeld wens zijn om de zolder te verbouwen en een nieuwe, opgeknapte ruimte te creëren. Zeker de zolder is bij vele huishoudens een rommelruimte, waarmee niet veel wordt gedaan. Veel mensen weten vaak ook niet hoe ze deze ruimte slim kunnen gebruiken en vaak is er geen beginnen aan. Zo is deze zolder vaak erg donker en muf, waardoor zij niet goed weten hoe ze deze oppervlakte kunnen gebruiken. Honkoop bouwservice helpt u graag bij al uw renovaties.

Renoveren is omtoveren

Een zolder is vaak een ruimte die verwaarloosd wordt en waar vooral veel rommel bewaard wordt. Echter is het zeer interessant om deze kamer bijvoorbeeld als extra slaapkamer te gebruiken. Met een verbouwing kunt u deze zolder omtoveren tot een prachtige slaapkamer of kantoorruimte. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel plaatsen, waardoor er meer lichtinval mogelijk gemaakt wordt. Door dit licht zal de ruimte al meteen een opknapbeurt krijgen. Daarnaast heb je hierdoor minder last van het schuine dak. Ook bij veroudering van uw badkamer of toilet is een renovatie een simpele, maar zeer effectieve verbetering aan uw woning. Met de juiste meubilair en specialisten wordt uw droom badkamer ontworpen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw badkamer in zijn geheel te verbouwen, maar u kunt ook enkel nieuwe meubilair installeren. Het is wel van belang dat het restaureren met voldoende expertise wordt gedaan, waardoor er niets beschadigd aan de rest van de woning of bedrijfspand. 

Uw betrouwbare partner

Honkoop bouwservice is al jaren expert in het renoveren van zolders, badkamers, toiletten en andere klussen. Wij hebben dus veel expertise op gedaan en hebben alle mogelijke problemen die kunnen optreden al ervaren. Wij weten dus precies hoe wij moeten handelen in verschillende situaties. Maatwerk staat bij ons voorop. Iedere verbouwing dient op zijn unieke manier aangepakt te worden. Onze vakmannen spelen hierop in en passen de juiste technieken toe die vereist zijn. We houden van een transparante samenwerking, waardoor wij uw trouwe handelspartner zijn. Een eerlijke communicatie is onze prioriteit. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent, welke stappen we nemen in het proces en wat u nog kunt verwachten voor de toekomst. Ook na onze werkzaamheden staan wij altijd voor u klaar bij mogelijke problemen of onderhoud. Wij zijn iedere dag 24 uur beschikbaar voor nodige service. U kunt dus altijd op ons terug vallen, indien nodig. 

Hulp bij het verbouwen? 

Wilt u een ruimte in uw woning verbouwen en heeft u hierbij een professionele blik bij nodig? Wij helpen u hier graag verder bij. Onze specialisten komen bij u langs en horen graag uw wensen aan of bekijken de situatie. Samen met u zullen wij een zo geschikt mogelijk plan opstellen en deze ook uitgebreid doornemen. Het plan zal een combinatie worden van uw eisen en onze expertise, waardoor er uiteindelijk een mooi ontwerp zal ontstaan voor uw renovatie. Dit kan gaan om uw badkamer of toilet, maar bijvoorbeeld ook over het opknappen van uw zolderruimte. Bent u van plan om aan de slag te gaan met een verbouwing in uw woning of bedrijfspand en wilt u weten wat de kosten zijn bij een professioneel bouwbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Honkoop Bouwservice is uw partner met alle deskundigheid in huis. 

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze