Algemeen

Diensten

Al uw werkzaamheden

Bent u op zoek naar een klusbedrijf met expertise op allerlei gebieden? Dat niet alleen de elektra doet, maar ook verstand heeft van bijvoorbeeld loodgieterswerk en allerlei andere zaken? Dan bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor talrijke klussen. Zo voorkomt u dat u aan allerlei verschillende partijen vast zit, die elkaar de schuld in de schoenen proberen te schuiven. U werkt met één aanspreekpunt die de dingen regelt zoals dat is afgesproken. Wel zo fijn om deze problemen vooraf alvast te voorkomen.

Breed team, brede werkzaamheden

Ons team is breed inzetbaar en heeft verstand van alles binnen de bouw. Doordat wij breed inzetbaar zijn kunnen we u veel verschillende soorten diensten aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor het zetten van wantjes tot het daadwerkelijk tegelwerk van uw badkamer. Daarnaast voorzien wij deze ook nog eens van de nodige technische installaties. Juist dit maakt ons zo uniek. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over de samenwerkingen tussen partijen: wij verzorgen het allemaal.

Kom in contact

Heb je een grote klus die je graag wilt laten uitvoeren door één partij? Of heb je een kleiner klusje, maar wil je dat het gewoon goed geregeld wordt? Kom dan met ons in contact. Wij zijn expert op het gebied van al het kluswerk. Hierdoor hebben we een breed dienstpakket en vinden we altijd een passende oplossing voor u. U kunt met ons in contact komen door gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Vanaf het eerste contactmoment spreekt u met een professional die weet waar hij het over heeft.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze