Timmerman

Diensten

Vakkundig timmerbedrijf Waddinxveen

Op zoek naar een ervaren timmerman in Waddinxveen en omgeving? Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van timmerwerk? Een specialist die u kan voorzien van advies op maat en dit advies vervolgens voor u uit kan gaan voeren? Wij zijn een ervaren timmerman bedrijf in Waddinxveen. Door onze jaren aan ervaring weten wij precies wat het beste is voor u en uw dak. We ontzorgen u volledig en leveren altijd maatwerk.

Timmerman gezocht

Volledige service

Onze timmermannen leveren een volledige service. Dit kan zijn het plaatsen van tussen en – of  voorzetwanden, maar ook bijvoorbeeld het leggen van laminaat. Dit doen we in Waddinxveen, maar ook door de rest van Nederland. Omdat ons personeel vakbekwaam is bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. En mocht er dan toch iets niet volledig in orde zijn, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Vakbekwame dienstverlening

Omdat wij al jarenlang actief zijn in deze wereld beschikken we over enorm veel ervaring. Alles wat wij de afgelopen jaren geleerd hebben passen wij dagelijks toe. Hierdoor mogen wij ons specialist noemen in allerlei soorten timmerwerk. Onderdorpel vervangen, kozijnen plaatsen, houtrot behandelen of een koof timmeren. We hebben voor elke timmerklus de passende oplossing. Deze diensten bieden wij aan als timmermansbedrijf in Waddinxveen, maar ook in de rest van Nederland. Neem dus daarom altijd vrijblijvend contact met ons op.

Timmerman Gouda

Timmerman Waddinxveen nodig? Vraag vrijblijvend advies op

Zeg je timmermansbedrijf Waddinxveen, dan zeg je Honkoop Bouwservice. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over uw timmerklus. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Dan weet u direct wat u van ons kunt verwachten.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze