Klussen

Diensten

Op zoek naar een klusjesman?

Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat u kan ontzien in uw klussen binnen en rondom uw bedrijfspand of huis? Een ervaren partij die niet alleen verstand heeft van een specifieke zaak, maar kennis heeft van het onderhouden van uw tuin tot een dakkapel plaatsen? Dan bent u bij Honkoop Bouwservice aan het juiste adres. Wij zijn dé ervaren partner waar u al die tijd naar op zoek was. Geen problemen meer tussen meerdere bedrijven die elkaar de schuld geven, maar één bedrijf voor al uw klussen. We ontzorgen u van A tot Z.

Alleskunner

Wij ontzien u in al uw klusjes. We regelen het volledige proces en zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfspand weer in de beste staat verkeerd. Door ons vakbekwame team kunnen wij verschillende soorten diensten aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor klussen in uw pand of huis, maar ook voor hovenierswerk in uw tuin. Zo hoeft u niet met een andere partij in zee, waardoor projecten door elkaar heen lopen.

Welke klussen mogen wij uitvoeren voor u?

Mogen wij helpen met het voldoen van uw klussen? Dan zijn we erg benieuwd welke klussen we voor u uit mogen voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Vanaf het eerste contactmoment spreekt u met een professional die weet waar hij het over heeft. Zo kunnen we u vertellen hoe we te werk gaan en geven we u advies op maat.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze