Voorzetwand Plaatsen

Heeft u lelijke en beschadigde plekken op uw muur en wilt u daarom een voorzetwand plaatsen? Last van tochtende ruimtes en verliest uw woning snel haar warmte? Het plaatsen van een voorzetwand kan verschillende redenen hebben. Als u bijvoorbeeld in een rijtjeshuis woont en u last heeft van gehorige muren, kan dit erg vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat u continu moet opletten dat u niet teveel lawaai maakt voor uw buren, of u alles kan horen wat er in het huis naast u gebeurt. Ook lelijke en beschadigde plekken op de muur kunnen erg zonde zijn. De schade op de muren kan afbreuk doen aan uw mooie interieur. Zeker als de rest van uw woning er erg strak uitziet, zal de beschadiging extra opvallen. Om dit te voorkomen en om de warmte- en geluidsisolatie te verbeteren, is het slim om een voorzetwand te plaatsen. 

Waarom een voorzetwand plaatsen?

Een voorzetwand is, zoals de naam al zegt, een wand die voor uw huidige muur geplaatst wordt. De wand heeft vele voordelen en kan dan ook in vele situaties toegepast worden. Als een woonkamer of slaapkamer beschadigde plekken heeft, is het met een voorzetwand eenvoudig om dit probleem op te lossen. Op een makkelijke en snelle manier is uw muur weer netjes en zijn de beschadigde plekken verborgen. Ook kunnen leidingen bijvoorbeeld keurig achter de wand gelegd worden. Zo zijn deze verder niet te zien, maar kunnen deze wel op een eenvoudige manier geplaatst worden. Om de warmte in ruimtes vast te houden, is de voorzetwand zeker aan te raden als isolatie. Doordat er als het ware een extra muur wordt aangebracht, zal de warmte minder snel de woning verlaten. Bovendien zorgt deze isolatie er ook nog eens voor dat het huis minder gehorig wordt. Gaat u de zolder verbouwen? Dan kunnen kan een voorzetwand plaatsen ook erg nuttig zijn, om de ruimte goed bruikbaar te maken.

Professionele klus

Honkoop Bouwservice is al jarenlang een ervaren partner in een voorzetwand plaatsen en andere klussen en weet dit werk met voldoende expertise aan te pakken. Het is namelijk van belang dat de vakman voldoende kennis heeft van de materialen en de voorwaarden van de klus. Een essentiële voorwaarde voor het plaatsen van een voorzet wand, is dat de huidige muur in gezonde conditie verkeerd. Als de muur namelijk erg vochtig is, kan dit in verschillende problemen resulteren. Onze professionals weten u hierin een uitgebreid advies over te geven. Een eerlijke communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Zo houden wij u graag op de hoogte van onze werkzaamheden, waardoor u weet wat u kan verwachten. Daarnaast is onze service heel de dag door bereikbaar. Indien u problemen heeft of als u ergens toch niet tevreden over bent, komen wij meteen bij u langs om dit te bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Geïnteresseerd in een voorzetwand?

Wilt u uw woning minder gehorig maken of beter isoleren om warmte vast te houden? Dan het plaatsen van een voorzetwand zeer geschikt. Daarnaast zal de wand een echte opknapbeurt geven aan uw woning, omdat de muren er weer mooi bij staan. Wij zorgen ervoor dat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Onze vakmannen komen graag bij uw langs om uw muren te inspecteren. Is de muur in goede conditie en zijn deze niet te vochtig? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. De kosten voor een voorzetwand verschillen per situatie. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf wat de oppervlakte is van uw muur en hoeveel voorzetwanden u wilt plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een voorzetwand plaatsen en bent u benieuwd naar de verwachte kosten? Vraag dan nu een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend, maar geeft u een mooi overzicht van de verwachte situatie.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze