Loodgieterswerk

Vakkundig installatiebedrijf Waddinxveen

Op zoek naar een ervaren installatiebedrijf in Waddinxveen en omgeving? Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van loodgieterswerk? Een specialist die u kan voorzien van advies op maat en dit advies vervolgens voor u uit kan gaan voeren? Dan bent u bij Honkoop Bouwservice aan het juiste adres.

Loodgieter

Volledige service

Onze installateurs leveren een volledige service. Dit kan zijn het vernieuwen van uw cv-installatie, maar ook het renoveren van uw badkamer. Dit doen we in Waddinxveen, maar ook door de rest van Nederland. Omdat ons personeel vakbekwaam is bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. En mocht er dan toch iets niet volledig in orde zijn, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Loodgieterswerk

Vakbekwame dienstverlening

Omdat wij al jarenlang actief zijn in deze wereld beschikken we over enorm veel ervaring. Alles wat wij de afgelopen jaren geleerd hebben passen wij dagelijks toe. Zo kunt u bij ons terecht voor het renoveren van uw toilet, badkamer of het aanpassen van uw leidingwerk. Deze diensten bieden wij aan als in Waddinxveen, maar ook in de rest van Nederland. Neem dus daarom altijd vrijblijvend contact met ons op.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze