Timmerwerk

Timmerbedrijf in Gouda

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf in Gouda? Heeft u timmerwerk dat door een professional uitgevoerd moet worden? Timmeren is een vak apart. Gevolgen van slecht timmerwerk zijn vaak achteraf niet te overzien. Slecht timmerwerk kan namelijk problemen veroorzaken, waardoor bepaalde punten van uw woning of bedrijfspand niet goed in elkaar zitten. Dit gepaard met alle grote gevaren en kosten van dien. Goed timmerwerk is daarom belangrijk voor iedere klus. Nu investeren zorgt er voor het voorkomen van grote problemen.

Timmerbedrijf Gouda

Ervaren in timmerwerk

Honkoop Bouwservice is een ervaren speler binnen de timmerwerk branche. Door onze brede expertise met vele jaren aan ervaring als timmerman, zijn wij toonaangevend. Van houten kozijnen plaatsen tot het bouwen van meubels: vakmanschap staat voorop en helpen uw graag. We zijn actief als timmerbedrijf Gouda, maar werken ook door de rest van Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Breder dan enkel timmeren

Naast timmerwerk zijn wij ook breder inzetbaar. Onze dienstverlening is groot, waardoor we u ook op andere punten kunnen ondersteunen. Gaat u verbouwen? Dan kunnen we, naast het timmerwerk, ook andere klussen op ons nemen. Denk hierbij aan de elektriciteit of loodgieterswerk. Juist omdat wij zo breed inzetbaar zijn, onderscheiden we ons. Zo hoeft u niet voor iedere klus een ander bedrijf in te schakelen. Dit voorkomt kosten en onderling gezeur. U heeft te maken met één contactpersoon dat alles voor u regelt. Zo kunnen wij ons gang gaan en heeft u er geen omkijken naar. Super handig toch?

Timmerwerk

Wat mogen we voor u maken?

Zegt u timmerbedrijf Gouda, dan zegt u Honkoop Bouwservice. Als u een timmer opdracht voor ons heeft, helpen wij uw graag verder. Met onze expertise kunnen we u volledig ontzien en adviseren waar nodig. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op of vraag gratis een offerte aan.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze