Stucwerk Verwijderen

Laat oud stucwerk verwijderen

Last van oud stucwerk? Dan is het verstand om dit stucwerk te laten verwijderen. Oud stucwerk ziet er niet mooi uit en kan soms van de muur afvallen. Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u dit makkelijk zonder problemen verwijderen. Wacht u echter te lang, dan kan het zijn dat het problemen veroorzaakt aan de onderliggende muur. Opnieuw stucen geeft niet alleen een enorm mooi effect, maar zorgt er ook voor dat de muur weer voorzien wordt van de kracht die het nodig heeft. We raden het u daarom altijd aan: laat oud stucwerk verwijderen.

Stucwerk laten verwijderen

Vernieuwen of verwijderen?

Wanneer uw stucwerk oud en verwaarloosd is, raden we het aan om het stucwerk te verwijderen. Omdat wij een breder dienstenpakket hebben, naast het simpelweg verwijderen van dit stucwerk, denken we ook mee over het vervolg. We kijken mee in welke staat de muren of plafond zich bevinden, zodat we weten welke stappen nodig zijn om alles weer in top conditie te krijgen. Het kan namelijk zomaar zijn dat muren beschadigd zijn en er eventueel timmerwerk aan te pas moet komen.

Wanneer we het oude stucwerk verwijderen, maken we samen een plan voor de toekomst. Het aanbrengen van nieuw stucwerk is vaak een goede oplossing om de muur weer in een mooie staat te krijgen. Hierdoor zien uw muren er weer strak uit. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Stucwerk Verwijderen

Uw stucwerk verwijderen

Heeft u last van een muur of plafond gevuld met stucwerk? Wij helpen u graag met het verwijderen hiervan. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag voor u aan de slag en adviseren u waar dat nodig. Voor dat u het weet is uw muur weer zo gloed als nieuw.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze