Tussenwand Plaatsen

Wij gaan voor u een scheidingswand maken

Een tussenwand plaatsen is soms nodig om nieuwe ruimtes te creëren of een huis naar uw zin te maken. Bent u net verhuisd en wilt u meer kamers creëren? Heeft u er een gezinslid bij gekregen, waardoor u een extra kamer nodig heeft, die niet aanwezig is in uw woning? Natuurlijk kunt u in deze situatie op zoek gaan naar een nieuw huis, maar wat als u dit probleem gewoon zelf op kunt lossen? Een scheidingswand is een simpele, maar onwijs handige toepassing die dit probleem tegemoet komt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u twee ruimtes van elkaar wilt scheiden. In verscheidene huizen is de keuken niet gescheiden van de woonkamer. Op deze manier kunt u nergens gescheiden zitten of een ruimte afsluiten. Hierdoor kunt u een gebrek aan privacy ervaren. Ook bijvoorbeeld op kantoren kan er afleiding ontstaan als verschillende werkplekken niet van elkaar zijn gescheiden. Om meer privacy te creëren, is een tussenwand een echte aanrader. 

Een tussenwand plaatsen voor afscheiding

In één klap twee nieuwe kamers en dat met één simpele tussenwand plaatsen. Hoe handig is dat? Bij grote ruimtes is het niet altijd even makkelijk hoe de oppervlakte ingedeeld kan worden. Het kan erg lastig zijn om zo’n grote ruimte op te vullen. Met een scheidingswand verhelpt u dit probleem. U kunt gemakkelijk verschillende ruimtes van elkaar scheiden, meer privacy mogelijk maken of extra ruimtes creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorruimte ontwerpen, waar je ongestoord aan het werk kunt of een extra slaapkamer maken voor een nieuw gezinslid. Er zijn verschillende soorten wanden mogelijk, afhankelijk van de toepassing van de kamer. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een extra badkamer wilt maken of met een badkamer renovatie aan de slag gaat. In dit geval is een waterbestendige wand vereist. Het is namelijk mogelijk dat de muur vocht opneemt. Als het materiaal hier niet bestendig voor is, zal de kwaliteit van deze wand achteruit gaan. Ook kunnen er deuren geplaatst worden in de tussenwand, waardoor u nog van de ene ruimte naar de andere kunt bewegen. 

Honkoop als uw specialist

Het wordt aangeraden om een tussenwand plaatsen door een specialist uit te laten voeren. Dit zal, naast het feit dat u hierdoor van kwaliteit verzekerd bent, ook nog eens in kosten schelen. Honkoop bouwservice is een ervaren partij als het gaat om een scheidingswand maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk materiaal geschikt is voor uw project. Iedere woning is uniek en vereist een andere aanpak. Wij inspecteren graag de situatie, om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. In de meeste gevallen kunnen wij deze wand zelfs al in één dag installeren, waardoor u binnen een korte tijd kunt genieten van twee nieuwe ruimtes. De muur zal met kwaliteit en deskundigheid geïnstalleerd worden door onze vakbekwame medewerkers. Door het werk door een echte specialist uit te laten voeren weet u zeker dat uw kamer of muren niet beschadigen en dat de scheidingswand wordt verzekerd van een lange levensduur. Ook kunnen wij u voorzien van het elektrawerk dat erbij komt kijken.

Tussenwand Plaatsen

Een scheidingswand installeren?

Wilt u een ruimte omtoveren tot twee unieke kamers? Met een tussenwand plaatsen maakt u dit snel en eenvoudig mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld extra kantoorruimte creëren of een slaapkamer maken voor een extra gezinslid. Wij helpen u graag bij het installeren van deze tussenwand. Op deze manier bent u gegarandeerd van een snelle en keurige werkwijze. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een indicatie geven van het kostenplaatje, waardoor u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Transparantie staat bij ons voorop, zodat u niet voor verassingen komt te staan tijdens het project. Na ontvangst van de offerte gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw project. Binnen korte tijd kunt u dus genieten van uw tussenwand en de nieuwe, gescheiden ruimtes. 

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze