Spachtelputz

Ideaal voor uw afwerking

Bent u op zoek naar een ijzersterke afwerking voor uw muren en plafonds? Dan is spachtelputz hetgeen waar u naar opzoek bent. Spachtelputz is een kunsthars gebonden sierpleister. Het is uiterst geschikt voor de afwerking van wanden en plafonds. Het voordeel is dat het zowel binnen als buiten kan worden toegepast. Dit zegt veel over de sterkte van het materiaal.

Spachtelputz is ideaal voor uw afwerking. Het kan namelijk in allerlei verschillende kleuren worden aangebracht en is enorm flexibel. Hierdoor scheurt het materiaal minder snel en is het snel aan te brengen: een volledig huis kan worden voorzien van de spachtelputz binnen twee dagen. Ook heeft het talloze onderhoudsvoordelen.

Stagtelputz aanbrengen

IJzersterke afwerking voor muren en plafonds

Bent u op zoek naar de ideale afwerking? Honkoop Bouwservice helpt u hier graag bij. Wij zijn dé expert als het gaat om stucen en het creëren van de juiste afwerking voor uw muur of plafond. Behoefte aan een nieuwe uitstraling van uw woning of wilt u uw verbouwing compleet maken? Wij weten precies hoe we met spachtelputz om moeten gaan en hoe we het voor u aan moeten brengen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij voorzien u graag van het benodigde advies.

Makkelijk in onderhoud

Het onderhoud van spachtelputz is ontzettend makkelijk. Het is een enorm sterk materiaal, waardoor grote ingrepen vaak niet nodig zijn. Daarnaast is het schoonmaken erg simpel. Is er een vlek aanwezig, dan is dit geen probleem. Met een borstel en lauw water verdwijnt deze binnen een mum van tijd. Zelfs bij heftige vlekken zijn er ook genoeg andere schoonmaakmethodes zonder hoge kosten. Spachtelputz blijf er tientallen jaren mooi uitzien.

Spachtelputz aanbrengen

Spachtelputz aanbrengen gaat enorm snel. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u kunt genieten van een mooi wit plafond of een nieuwe muur. Als we eenmaal zijn gestart, duurt het niet lang voor we klaar zijn. We adviseren daarom altijd snel contact met ons op te nemen. Zo zijn we klaar voor dat u het weet.

Spachtelputz verwijderen

Ook het verwijderen van spachtelputz gaat gemakkelijk. Daarom is het geen gevaarlijke investering. Ziet u het niet zitten of bent u niet tevreden, dan is het eenvoudig van de muur te halen.

Spachtelputz

Juiste oplossing voor u

Is spachtelputz de juiste oplossing voor u? In de meeste gevallen is het de ideale afwerking. Wilt u spachtelputz op uw muur of plafond? Dan komen we graag met u in contact. We komen graag langs om de situatie te bekijken en u te adviseren waar nodig. Bent u overtuigd van de kracht van spachtelputz, dan gaan we voor u aan de slag. Neem daarom nu contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Honkoop Bouwservice

Sperwerhoek 48
2743 GC Waddinxveen

Telefoonnummer

06-15906768

E-mailadres

info@honkoopbouwservice.nl

Maak kennis met onze unieke werkwijze